Comença el nou curs al CFA - El Roure

Dilluns, 13 de setembre de 2021 a les 10:30

El Centre de Formació de Persones Adultes oferirà a partir de l'octubre una nova oferta de cursos i tallers formatius amb l'objectiu de dotar la ciutadania de les eines i recursos necessaris per a parendre i desenvolupar competències clau en els àmbits acadèmic, laboral, social i personal.

El període de matriculació s'obrirà del 13 al 24 de setembre i les inscripcions s'hauran de formalitzar telemàticament a la seu electrònica de l'Ajuntament. En el moment d'inscriure's caldrà presentar la sol·licitud d'isncripció, fotocòpia del DNI i fotocòpia de la TIS (Targeta Sanitària). Per demanar informació dels cursos podeu trucar  al 93 713 14 21 o demanar cita prèvia a la pàgina web de l'Ajuntament. 

Entre les novetats de la nova programació dels cursos 2021/2022, que podeu consultar completa en aquest díptic, destaquen les següents formacions: 

  • Conversa en anglès per a persones adultes amb un nivell B1 i que vulguin practicar continguts i gramàtica.
  • Curs per a l'eficàcia comunicativa per a persones de més de 17 anys que vulguin millorar en la comunicació tant comprensió de la informació com l'expressió escrita i oral.
  • Espai d'orientació i assessorament informàtic adreçat a persones majors de 16 anys que necessitin ajuda per a realitzar gestions habituals en línia.

Com fer la inscripció als cursos del CFA - El Roure

La matriculació als cursos s'ha de fer en línia. Si cliques en els següents enllaços, a partir del 13 de setembre, accediràs al tràmit corresponent a cada curs:

Darrera actualització: 10.09.2021 | 14:10