Posa a prova el teu talent literari al Concurs de microrelats del CFA-El Roure

Diumenge, 23 d'abril de 2023 a les 00:00

Els textos, amb un màxim de 200 paraules, es poden presentar fins al 31 de maig

El CFA – El Roure i el Consorci per a la Normalització Lingüística han convocat, per setè any, una nova edició del Concurs de Microrelats. Hi pot participar tothom a partir dels 17 anys. El text ha de tenir un títol i una extensió màxima de 200 paraules i, obligatòriament, n’ha d’incloure les següents: drama, frenesí i perfum.

Com fer arribar les obres?

Les obres es poden presentar de dues maneres:

  • Per correu electrònic a l’adreça microrelatspolinya@gmail.com amb l’assumpte “Concurs microrelat”. S’ha d’incloure un document adjunt amb el text en format pdf o doc. I en el cos del correu cal especificar les dades sobre l’autoria: nom, cognoms, DNI, adreça postal, correu electrònic i telèfon.
  • Presencialment al CFA El Roure. En aquest cas el relat s’ha de dipositar en un sobre tancat a la bústia que trobareu a la recepció del centre. De la mateixa manera, dins del sobre, s’han d’incloure les dades personals de l’autor o autora.

Les bases del concurs també contemplen la possibilitat de signar les obres amb pseudònim o presentar microrelats corals, és a dir, que tinguin més d’un autor. El termini per presentar els textos acaba el 31 de maig. Consulta les bases del concurs per saber-ne tots els detalls.

Premi i acte d’entrega

El text que el jurat consideri que és el millor rebrà un premi de 100 euros. L’entrega es farà en un acte públic en el marc de la festa de cloenda del curs del CFA – El Roure.   

Darrera actualització: 21.04.2023 | 12:25