Més de 800 persones participen a la XXXI Cursa Popular de Polinyà

Diumenge, 21 de gener de 2018 a les 00:00

Pedro Ordóñez del Club Nexia i la polinyanenca Ari Casajuana, de l’Epic Team, van ser els guanyadors de la cursa de Polinyà 2018.

Van córrer, juntament amb 450 corredors més, els 10 km de la Cursa Gran en la seva XXXI edició. Ordóñez va creuar la meta amb un temps de 35 minuts i 45 segons, mentre que Casajuana ho va fer després de 45minuts i 29 segons del tret de sortida, reduïnts la seva marca personal de l’any passat en gairebé u minut. Aquest any els tres primers classificats en categoria masculins, amb Héctor Saro en segon lloc i Pedró Rondón com a tercer, van completar la cursa abans que el cronòmetre arribés als 36 minuts. També Lluis Tort, quart classificat, que va arribar tres segons abans del minut 36.

Pel que fa a la categoria absoluta femenina, la segona classificada va ser Juana Maria Iglesias del Club Fermes Pegaso amb un temps de 46 minuts i 6 segons, metre que la tercera en arribar a la meta va ser Carolina Rius del Beyond BCN després de 46 minuts i 23 segons.

En categoria local femenina les tres primeres classificades han estat Ari Casajuana, que repeteix en aquest pòdium, Delfi Expósito va arribar segona i Cristina Montes, tercera. Totes dues de Corredors Polinyà. D’entre els locals masculins, el primer en creuar la meta va ser Óscar Parra de l’equip Instalacions Parra, seguit d’Emilio Izquierdo, de Corredors Polinyà, i César Suñé, del Nexia.

Com sempre, aquesta edició de la Cursa Popular de Polinyà ha comptat amb la col·laboració de centenars de voluntaris i voluntàries de les diferents entitats del municipi que han treballat en diferents aspectes de la cursa, com la preparació dels esmorxars, l’assitència als corredors, el control de diversos punts de la cura o les inscripcions, per exemple. L’Ajuntamnet vol agrair la feina de totes aquestes entitats, perquè sense elles la cursa no seria possible: Corredors Polinyà, Club Patí, Espartanos, Dones Polinyà, AMPA Roser Capdevila, Atlètic Polinyà, Balonmano Polinyà, el Club Ciclista, Futbol Sala Polinyà, We Love Mountain.

Per la seva banda, Càritas també va estar present amb un punt de recollida d’aliments i un grup d’alumnes de l’Institut van treballar durant tot el matí en el punt de recollida dels dorsals. La Cursa de Polinyà se celebra des de de més de 30 anys en el marc de la Festa Major d’Hivern. Enguany han participat més 866 persones en les diferents proves adaptades a les diverses categories.