III Concurs de microrelats de Polinyà

Dimecres, 3 de maig de 2017 a les 00:00

El Centre de Formació per a Adults El Roure organitza el III Concurs de microrelats.

El Centre de Formació per a Adults El Roure organitza el III Concurs de microrelats. Per participar-hi s’ha d’escriure un text de, com a molt, 200 paraules que inclogui les paraules NÚVOL, TARGETA i HABITANTS. Per a decidir el guanyador es tindrà en compte que el text reuneixi els criteris tècnics establerts a les bases del concurs, així com l’originalitat, la qualitat literària i la correcció gramatical, ortogràfica i sintàctica.
 
Els microrelats es poden enviar de dues maneres:

-    Per correu electrònic i signats amb pseudònim a diazsa@ajpolinya.cat . La recepció dels correus es farà per part d’una persona que registrarà l’entrada del microrelat i el correu vinculat (per poder, després, garantir la identitat de la persona guanyadora i la imparcialitat del jurat).

-    A l'urna que trobareu a la recepció del Roure (Balmes, 10).

Els microrelats s’han d’enviar entre el 4 de maig i el 4 de juny de 2017. L’entrega del premi al guanyador tindrà lloc durant la festa de cloenda del curs 2016-2017 del CFA El Roure que es farà el 8 de juny i que servirà per tancar les activitats de la setmana cultural del centre.

Per a més informació podeu trucar al 937 131 421 o consultar les bases que trobareu a la columna de la dreta d'aquesta mateixa pàgina.

Darrera actualització: 03.08.2017 | 10:50