Tot a punt per al Carnestoltes 2018!

Dimecres, 31 de gener de 2018 a les 00:00

El cap de setmana del 10 i 11 de febrer torna la disbauxa a Polinyà de la mà del rei Canestoltes.

Dissabte a les 17 h tindrà lloc la tradicional rua de comparses amb un recorregut ampliat que s’iniciarà al passeig de l’Església i acabarà a la plaça de la Vila. A les 19 h, aproximadament, es portarà a terme el judici i crema del Carnestoltes.

Recorregut complet: Passeig de l’església - rotonda – Ctra del Ramal - Balmes - Ernest Lluch - Rambla de Rafael Casanova (en sentit contrari) – Montserrat Roig – Ctra de Sentmenat – Ramoneda – Onze de Setembre – Pl. de la Vila

A la plaça de la Vila serà on cadascuna de les comparses interpretarà la seva coreografia i, posteriorment, es lliuraran els premis del concurs de comparses i carrosses. El jurat encarregat d’escollir els guanyadors estarà format per un membre de cada comparsa que no podrà votar per la seva pròpia. Per facilitar el recorregut a les comparses es prohibirà l'aparcament a la Rambla de Rafael Casanova i al carrer Ramoneda. També hi hauran talls puntuals de trànsit mentre duri la rua. 

Comparses

  • 1r premi:           150 € i trofeu
  • 2n premi:          100 € i trofeu
  • 3r premi:           100 € i trofeu

Carrosses

  • 1r premi:           150 € i trofeu
  • 2n premi:          100 € i trofeu
  • 3r premi:           100 € i trofeu

L’Ajuntament col·labora amb l’organització de les comparses amb una aportació econòmica de 1.150 € a repartir, a parts iguals, entre els grups participants i que es farà efectiva un cop transcorregut el Carnaval. A més, l’empresa de serveis Semat S.A. es fa càrrec dels entrepans per als participats a la rua.

Després de la rua, durant la nit del 10 de febrer. continuarà la festa de la mà de Xavalla. Primer amb un espectacle d'humor, el "Show Drag Queen" a les 23 h, i després, amb una festa de carnestoltes i concurs de disfresses. Tot plegat al Centre Cívic, on també hi haurà servei de bar i hotdogs.  

Diumenge, 11 de febrer, serà el torn dels més petits. Durant l’animació infantil programada per a les 12 h a la plaça de la Vila, es farà el concurs de disfresses individuals i per grups. Al concurs individual hi podran participar els menors de 14 anys i en el de grups caldrà que el 50% dels integrants tinguin, també, menys de 14 anys. Les inscripcions es faran el mateix dia del concurs a la plaça. 

 

Darrera actualització: 01.02.2018 | 15:35

Imatges