Cultura

En aquest apartat trobareu tota la informació relacionada amb les accions que es porten a terme per  impulsar i promoure la cultura a través de diversos àmbits i equipaments. Així com els programes serveis i tràmits relacionats amb la cultura.

També hi trobareu la programació de les festes i activitats relacionades amb el cicle festiu, tant les festes locals com les tradicionals i populars;  la programació relacionada amb diades internacionals; les activitats relacionades amb les arts escèniques,  programacions estables de teatre, música, etc.

 

Notícies

  • 12 de novembre de 2018 La Biblioteca municipal tanca per ampliació i reformes de l'espai Biblioteca de Polinyà

    A partir del proper 17 de novembre la Biblioteca municipal de Polinyà tancarà les seves portes de forma temporal per iniciar el projecte d'arranjament de l'espai, destinat a ampliar l'actual superfície que ocupa aquest equipament públic. El cost del projecte és de 660.938 €.

  • 6 de novembre de 2018 El Centre Cívic tanca per reformes Centre Cívic

    L'equipament es mantindrà clausurat durant alguns mesos a partir de novembre per tal de dur a terme treballs d'arranjament a l'espai. 

  • 30 d'octubre de 2018 Neix la 1a Mostra de Microteatre de Polinyà Mostra de microteatre

    La 1a Mostra de Microteatre de Polinyà se celebrarà el cap de setmana del 10 i 11 de novembre a la sala d'actes de El Roure. 

Darrera actualització: 19.04.2017 | 10:00