Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Educació


Dijous, 14 de novembre del 2013
Xerrada sobre com parlar de sexualitat als nostres fills i filles
Una nova proposta que s'emmarca dins l'Espai Família
El passat dimecres 13 de novembre es va dur a terme la tercera de les xerrades que el Centre de Formació per a Adults del Roure ha programat per aquest trimestre.
El contingut de totes aquestes xerrades, guiades per reconeguts professionals experts en cada matèria, és el resultat del treball entre el centre de formació d'adults i els diversos centres educatius i AMPA dins el programa Espai familia 3-18 on, a part de fer sessions per millorar l'acompanyament i facilitació de l'aprenentatge als fills, es recullen les necessitats de treballar amb profunditat alguns temes que preocupen als diversos participants.
La darrera xerrada, sobre el tema de la sexualitat dels nostres fills i filles, va ser duda a terme per un psicòleg especialitzat en sexologia.
Les persones parcitipants van mostrar la seva satisfacció per aquesta iniciativa i han comentat que la sessió va ser molt relaxada i aclaridora. La propera xerrada serà el bon ús de les xarxes socials on tindrem el privilegi d'acollir al nostre municipi dos reconeguts experts en la matèria: el ciberassetjament i els problemes de les estafes o agressions des de les xarxes socials en adolescents i adults.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat