Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Educació


Divendres, 25 d'octubre del 2013
Xerrada sobre el coaching domèstic, amb molta participació de famílies
L'espai de família també organitza sessions als diferents centres escolars del municipi
El passat dimecres 23 d'octubre, al Centre de Formació de Persones Adultes de el Roure, va tenir lloc la segona de les quatre xerrades de l'espai familiar 3-18.

En aquest cas sota el títol Coaching domèstic, ens va acompanyar Diego Murciano, psicopedagog, docent del màster de pedagogia de la UB, membre de diversos grups de recerca del Institut de ciències de l'educació de la UAB. Hi van participar més d'una trentena de famílies que van destacar la qualitat i utilitat de la xerrada.

Les xerrades d'aquest espai de famílies són obertes i gratuïtes i, alhora, formen part de la formació complementària dels diversos temes que els grups de famílies de cada centre educatiu del municipi treballen, amb les docents del Centre de formació de persones adultes, a les sessions quinzenals del seu centre.

La propera xerrada serà el 13 de novembre on el psicòleg i sexòleg Albert Rubí, ens acompanyarà en els dubtes que tinguem sobre com parlar de sexe amb els nostres fills i filles i com vivim les parelles el sexe un cop ens convertim en pares.

L'espai de família, a més de les xerrades, també organitza sessions de grup per a famílies en els diferents centres escolars del municipi. La propera sessió de grup serà per als pares i mares de l'institut Polinyà: dilluns 28 d'octubre de 15'15 a 16'30 al Centre de Formació de Persones Adultes de el Roure.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat