Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Dimecres, 10 de febrer del 2016
Obert el concurs públic per a sol·licitar un dels vivers per a empreses de Can Gavarra
Les empreses i emprenedors interessats poden presentar candidatura fins a l'11 de març

Can Gavarra obre el període de sol·licituds per a la cessió d'onze vivers per a empreses, set espais de coworking repartits en dues sales i tres locals comercials destinats a serveis empresarials de proximitat.

Els espais destinats a empreses van dels 22 als 44 metres quadrats i el preu del lloguer oscil·la entre els 265 i els 450 euros més IVA, depenent de la superfície. El preu dels locals comercials, d’uns 45 metres quadrats, és d’entre 600 i 620 euros mensuals.

Els espais de coworking permeten disposar d’una taula, cadira, un armari, connexió elèctrica, telèfon a la sala i connexió a Internet (cable i wifi) per a cadascun dels usuaris, a banda dels serveis comuns. El preu del lloguer és de 100 euros mensuals més IVA.

Els emprenedors o empreses que iniciïn la seva activitat o faci menys d’un any que s’hagin constituït en el moment d’accedir al viver podran sol•licitar una bonificació del 40% el primer any, del 20% el segon i un 10% durant el tercer

Podran sol·licitar aquests espais tant nous emprenedors que estiguin en procés de constituir una empresa, com empreses ja creades. Es valorarà que la seva activitat se centri, preferentment, en la cadena de subministrament logística o en els serveis a altres empreses o que es tracti d’empreses de base tecnològica.

La cessió, tant dels vivers com dels locals comercials, serà per un període màxim de 4 anys per a les empreses constituïdes (amb més d’un any d’antiguitat) i fins a 3 anys per a les que es constitueixin de nou o tinguin una antiguitat inferior a un any. En tots dos casos amb possibilitat de prorrogar la cessió.

Les condicions i documentació necessària per a poder sol·licitar algun d’aquests espais les trobareu en aquest document i a www.cangavarra.cat. Les sol·licituds s’han de presentar al Centre de serveis a les empreses i l’emprenedoria Can Gavarra, de dilluns a divendres de 9 a 14h o el dilluns de 17 a 20h. La data límit de presentació és l’ 11 de març de 2016.

Per a qualsevol dubte us hi podeu posar en contacte a través de cangavarra@ajpolinya.cat o al telèfon 937 281 110.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat