Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Obres


Dilluns, 29 de setembre del 2014
L'alcalde i el regidor d'obres visiten les obres de remodelació del cementiri
Amb la regidora d'Educació van inspeccionar l'estat de les obres de l'escola bressol Badabadoc
La setmana passada l'alcalde, Ramon Mayoral i el regidor d'Obres, José Luís Mata, van fer una visita al cementiri, on el passat 15 de setembre es van iniciar els treballs de reforma de la part antiga i que estaran acabades per a la celebració de la festivitat de Tots Sants.

Les obres avancen al ritme previst. De moment, s'ha repicat tot el paviment existent i s'estan fent les rases pels murs i per la nova rampa central. Alhora s'hi ha traslladat uns bancs de l'escola bressol Badabadoc que s'han integrat a en espais d'ombra del pins. Aquests bancs no es podien mantenir a la plaça de l'escola bressol ja que no tenien un disseny adequat per als infants. Per aquest motiu es va decidir reubicar-los al cementiri.

Amb la reforma del cementiri antic es millorarà l'accessibilitat de les persones que accedeixen a aquest espai i es podrà garantir que el vehicle mortuori pugui accedir a tots els nínxols. D'altra banda, també s'ampliarà el cementiri cap a la porció de terreny triangular situada a l'est del recinte. L'ampliació es farà respectant, mantenint i reforçant l'ordenació actual i completant l'espai en forma de mitja circumferència que ocupa l'àmbit del cementiri. Es construiran 63 nínxols nous, adossats a la façana est.


Visita a l'escola Bressol Badabadoc

L'alcalde i el regidor d'Obres, acompanyats de la regidora d'Educació, Felisa García també van visitar l'Escola Bressol Badabadoc. Es van detenir a la façana acabada de rehabilitar i en els treballs de la plaça on hi havia l'antic mòdul de l'escola. La rehabilitació de la façana està acabada i ha consistit a sanejar i reparar totes les esquerdes, humitats i escrostonaments de totes les façanes. Un cop acabada la rehabilitació de la façana s'ha iniciat la pavimentació de la plaça on estava ubicat el mòdul.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat