Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Dimarts, 22 de gener del 2013
Visita institucional a l'empresa Barnastock
l'alcalde i el regidor van poder comprovar directament l'alt nivell de qualitat i de seguretat de les instal·lacions
En el marc del programa de visites institucionals a les empreses que des de l'alcaldia, juntament amb la regidoria de Promoció Econòmica, es ve desenvolupant el darrer any, l'alcalde sr Ramon Mayoral i el regidor Manuel Soto, el dimarts 15 de gener han estat rebuts pel sr Eloy Guirao López, Director de l'empresa Barnastock que és propietat del Grup Barcelonesa.

L'empresa, que porta instal•lada a Polinyà 24 anys, és un operador logístic de productes químics, que emmagatzema i distrubeix productes, tant matèries primeres com producte acabat que altres empreses, per les seves característiques no poden tenir en estoc.

En el transcurs de la visita, l'alcalde i el regidor van poder comprovar directament l'alt nivell de qualitat i de seguretat de les instal•lacions de l'empresa que, amb una superfície de 5.000 m2, dóna feina directa a una quarantena de persones.

Barnastock és una empresa que des del principi va participar en la creació de l'Associació d'empresaris dels polígons de Polinyà i el sr Eloy Guirao ha format part de les diferents juntes directives fins l'actualitat.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat