Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Dilluns, 4 de març del 2013
Visita a l'empresa PRODER
Continuant amb les visites a empreses de Polinyà per part de l'alcalde Ramon Mayoral i del regidor de Promoció econòmica Manuel Soto, a finals del mes passat va tenir lloc la visita a l'empresa PRODER, SA ubicada a Polinyà des de l'any 1984, que es dedica principalment a la fabricació de productes de neteja i desinfectants (sobretot per a l'àmbit sanitari) i també de diferent maquinària per a la neteja.

La gamma de productes que ofereix l'empresa és molt variada i especialitzada, així com els mercats als quals s'adrecen, per això en els darrers anys ha plantejat una política expansiva adquirint diverses companyies tant en l'àmbit estatal com a l'estranger (Itàlia, França i Portugal). L'empresa tot i el seu tamany, segueix essent de caracter familiar.

El seu president executiu, el sr Camilo Gómez va plantejar a l'alcalde la situació de l'empresa i les previsons de futur. Actualment l'exportació dels seus productes és una de les principals fortaleses del grup d'empreses en aquests moments especialment difícils. Per això preveuen poder mantenir els més de 70 llocs de treball que l'empresa té actualment a Polinyà.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges
Ramon Mayoral i Camilo Gómez Ramon Mayoral i Camilo Gómez

Informació relacionada
Empreses
Relacionat PRODER, SA
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat