Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Dilluns, 9 de juny del 2014
Uns 70 participants a la Primera Cursa interempreses i interemprenedors Can Gavarra
El passat 31 de maig es va dur a terme la Primera Cursa interempreses i interemprenedors Can Gavarra. La cursa anava adreçada als treballadors/es d'empreses dels polígons industrials de Polinyà, emprenedors i comerciants del municipi i els seus familiars. Per aquest motiu, a més de la cursa es van oferir altres activitats alternatives com ara diferents tallers i inflables. Al finalitzar la cursa es va oferir a tots els assistents berenar i es va fer un petit sorteig dels serveis i/o productes de les empreses patrocinadores i col•laboradores
La participació va ser de 68 corredors, 32 en categoria individual i 36 en categoria per equips, en total 9 equips d'empreses.
La cursa pretenia donar a conèixer el nou servei per a les empreses i l'emprenedoria de Can Gavarra; crear un punt de trobada amb persones d'altres empreses i sectors; fomentar les relacions interpersonals dins de l'empresa i les relacions inter-empreses; donar a conèixer l'entorn de Can Gavarra i el municipi de Polinyà.

Els guanyadors de la cursa van ser:


CATEGORIA: INDIVIDUAL MASCULÍ
1r 34,39 FRANCISCO RAMOS
2n 40,27 GERMÁN ISLA
3r 41,14 ALFREDO PEMANO

CATEGORIA: INDIVIDUAL FEMENÍ
1r 55,3 ROSA MARIA GALAMBA
2n 56,19 LOLI PÉREZ
3r 60,06 NÚRIA LAHOSA

Per equips: el primer i el segon premi van ser per a dos equips de l'empresa ESSA Palau-Gestamp i el tercer premi: per l'equip de l'empresa TEAM ILUMINA&COMPANY
També es van donar tres premis especials. Dos dels premis van ser per a les empreses amb més participació: Fastuska, de Sabadell, i ESSA PALAU-GESTAMP, de Palau. De les dues empreses hi participaven 3 equip s i 12 corredors en total i se'ls va donar com a premi 3 cessions de sales i 10 h d'assessorament en logística. Un altre premi especial va ser per al primer equip d'emprenedoria que va ser per a TEAM ILUMINA&COMPAN. El premi va ser la cessió d'un espai a la sala coworking durant tres mesos i 6 h d'assessorament.

En l'enllaç adjunt podreu trobar els resultats de la classificació

 

 

 

 

 

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat