Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Ocupació


Dimarts, 29 de juliol del 2014
Una vintena de nois i noies s'interessen pel projecte formatiu i laboral PROJOVE
La segona sessió es farà el proper 12 de setembre
Una vintena de joves van assistir a la primera sessió informativa del projecte PROJOVE que es va celebrar el passat 18 de juliol. Pels que estiguin interessats i no hagin pogut venir a aquesta sessió se'n farà una segona el 12 de setembre.

PROJOVE és un projecte d'ocupació dirigit als joves de Polinyà de 16 a 25 anys que vulguin rebre acompanyament en la definició del seu projecte formatiu i laboral. Joves amb o sense l'ESO, i joves amb formació professional, que en aquests moments no treballin.

L'any passat una desena de joves van participar en el projecte durant els mesos de juliol a novembre, van rebre assessorament, formació i van poder realitzar pràctiques o tastes d'oficis a diverses empreses del municipi.

En aquesta segona edició els joves que participin podran:

Fer tallers que els ajudaran a accedir a un lloc de treball segons els seus interessos o necessitats; conèixer la normativa laboral, el teixit empresarial del territori, els nou model de selecció per competències, etc. GUANYARAN FORMACIÓ.

Fer pràctiques en empreses de Polinyà i rodalies, assistir a xerrades per part d'empresaris i persones emprenedores que els explicaran les seves experiències, GUANYARAN EXPERIÈNCIA.

Rebre orientació individualitzada per tal d'acompanyar al jove en la definició del seu objectiu laboral i formatiu. GUANYARAN AUTOCONEIXEMENT I SEGURETAT

El 12 de setembre es farà la segona sessió informatives on els joves podran informar-se i inscriure's en el projecte, que començarà a partir del 17 de setembre.

INFORMACIÓ a la recepció del POL, al Carrer Balmes, 10. Tel. 93 7131421

Aquest projecte està finançat per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Polinyà. .

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat