Contactar  |  Mapa web   |  
CATAL└
Selector desplegable
CATAL└
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avanšada

NotÝcies Promociˇ Econ˛mica


Dijous, 15 de marš del 2012
Trobada empresarial dedicada als Programes i ajuts a la internacionalitzaciˇ, innovaciˇ i models de negoci
S'organitzen peri˛dicament i tracten temes d'interŔs general per a les persones que estan al capdavant de les empreses del nostre municipi
El passat dijous, 15 de març es va portar a terme una trobada empresarial que, com va explicar l'alcalde, Ramon Mayoral, en la presentació, s'emmarca en les "Trobades empresarials" que periòdicament s'organitzen des del departament de Promoció econòmica de l'Ajuntament, amb l'objectiu de tractar temes d'interès general per a les empreses del nostre municipi.

Aquestes activitats compten amb la col·laboració de diferents organismes i administracions i en aquesta ocasió s'ha comptat amb la collaboració amb la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.
En la sessió, celebrada a l'equipament de El Roure, es van explicar els  Programes i ajuts per a la internacionalització, innovació i models de negoci per posar a l'abast dels empresaris de la zona tots els programes i serveis d' ACC1O per al 2012, programes que ofereix la Generalitat per contribuir a la competitivitat de les empreses.

Miquel Medialdea, gestor de Projectes del Servei d'Assessorament d'ACC1Ó,
va explicar les eines que proporcionen des de la Generalitat per contribuir a guanyar competitivitat, ajudar a fer créixer les petites empreses, impulsar l'exportació, etc. També va fer un repàs dels  programes i serveis que enguany es posen a disposició de les empreses i de com es poden utilitzar i sol·licitar.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la colĚlaboraciˇ de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaša de la Vila, 1
08213 PolinyÓ (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat