Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Dijous, 4 de juliol del 2013
Tret de sortida de la Festa major amb la presentació del documental sobre la transformació de Polinyà al segle XX i la recepció a les entitats
Reconeixement als testimonis
Ahir a la tarda va començar la Festa Major amb la projecció del documental Les veus del nostre poble: La transformació al segle XX sota la mirada dels protagonistes; un documental que s'ha fet com a resultat de la recerca sobre la memòria històrica que es va iniciar des de l'Arxiu Municipal l'any 2006 i es va encarregar a l'historiador Benjamí Benedicto.

Amb la informació obtinguda, al 2010 es va fer la gravació de testimonis sobre el passat de Polinyà. A través del butlletí municipal i del casal de la gent gran es va fer difusió perquè tothom que volgués hi pogués participar.

Enguany s'ha continuat aquest el projecte amb l'elaboració d'un documental partint d'aquests testimonis, sobre costums i vida quotidiana de Polinyà des dels inicis del segle XX. El resultat és aquest documental que es podrà tornar a veure a la sala d'actes del casal de la gent gran de El Roure el dissabte a les 5 de la tarda.

Després de la projecció del documental es va lliurar una còpia a totes les persones que hi ha participat i es va fer un piscolabis amb totes les entitats que participen a la festa

Tant l'alcalde com la regidora de Cultura van agrair la tasca que fan cada dia les entitats i associacions i que treballen més encara per la festa major perquè tot surti bé.

Pots veure totes les imatges de la festa clicant AQUÍ

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat