Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Educació


Dijous, 22 de juny del 2017
Tres alumnes de l'INS Polinyà premiats al Certamen Atenea
Aquest any Polinyà acull l’acte públic del Certamen Atenea. Cada any es fa en un municpi diferent dels quatre que hi participen (Polinyà, Sentmenat, Castellar del Vallès i Palau-solità i Plegamans).

La Comissió organitzadora ha destacat la qualitat dels treballs presentats i la diversitat de temes abordats. Escollir-ne tres ha estat difícil i per això han modificat les bases per tal que aquest any es pugués fer una menció especial.

Els treballs han fet paleses les capacitats de recerca, d’argumentació, de reflexió i d’expressió de l’alumnat de batxillerat dels instituts públics del quatre municipis. De l’INS de Polinyà han estat dos els treballs premiats. Per una banda el presentat per Èrik Rivero Reyes sota el títol “La guerra de Síria. De revolució pacífica  a la major crisi humanitària del segle XXI”. Una investigació sobre el rerefons del conflicte que Érik Rivero porta més enllà gràcies a la interacció, a través de les xarxes socials, amb testimonis directes i activistes.

El treball de Noèlia Jurado i Clara Orpinell, totes dues alumnes de l’INS Polinyà, ha rebut una menció especial de la Comissió. Durant l’acte, a més, es va projectar el curt realitzat per totes dues com a cloenda del treball que han elaborat, titulat “La màgia de ser jo mateixa, una manifestació contra els estereotips femenins dins la moda. 

El Certamen Atenea està impulsat pel Servei Educatiu del Vallès Occidental VIII per a donar a conèixer els treballs de recerca elaborats pels alumnes de segon de batxillerat dels centres educatius de Castellar del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat