Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dimarts, 27 de juny del 2017
Tot Polinyà al teu mòbil

L’Ajuntament de Polinyà estrena l’app muncipal, disponible tant per a IOS com Android. Es tracta d’una aplicació mòbil creada per viure la ciutat. És gratuïta i amb només un clic permet conèixer la programació cultural, els esdeveniments, les darreres notícies i tota la informació necessària per a no perdre’s res del municipi.

Des de l’aplicació mòbil, que es pot trobar tant a l’Appstore com a la Play Store sota el nom de “Polinyà”, també es podrà trucar directament a diversos serveis com el de recollida de mobles vells o el de taxi. Disposa de tota la informació per conèixer Polinyà, des dels equipaments als itineraris per recórrer el patrimoni natural o la història de l’església romànica i el valor de les seves pintures murals.

L’app municipal reuneix tota aquella informació que s’ha considerat d’interès per a un veí o veïna de Polinyà, això inclou les farmàcies de guàrdia més properes (les de Polinyà i les de Santa Perpètua de Mogoda), els horaris de les línies de transport públic, i els contactes dels centres sanitaris més propers.

Tota la informació sobre la Festa Major

No és casualitat que l’estrena de l’app coincideixi amb l’inici de la Festa Major de Polinyà. I és que a través de l’aplicació podreu estar informats de tot el que, tant l’Ajuntament com les entitats, han programat per a la festa d’enguany. Es podrà consultar tant els actes con les localitzacions. A més, per a celebrar la Festa Major 2017, l’Ajuntament ha organitzat un sorteig entre tots aquells que es descarreguin l’App i ompliu un formulari que trobareu a la secció de la Festa Major. Podreu guanyar una de les dues targetes regal que se sortegen per valor de 100 euros per a consumir a El Corte Inglés o Mediamarkt.

Un canal ràpid i directe per a comunicar incidències

La nova app Polinyà és també un canal perquè qualsevol ciutadà i ciutadana pugui comunicar una incidència a la via pública. Només caldrà que cliqui al botó “Incidències”, esculli la tipologia (enllumenat, medi ambient, via pública, clavegueram, aigües, escombraries, neteja, parcs i jardins, o policia) i ompli el formulari corresponent. La incidència s’envia directament al departament que correspongui per tal que la pugui solucionar en el menor temps possible.

Nou canal de comunicació amb l’Ajuntament i els regidors

La nova app Polinyà inclou la secció “Parla amb l’Ajuntament”. Des d’aquí els ciutadans i ciutadanes podran demanar fer un cafè amb l’alcalde, la seva assistència a una reunió de la comunitat de veïns o visitar l’Ajuntament per conèixer com funciona. També podran contactar amb la resta de regidors del Consistori només omplint un formulari.

Per a descarregar-vos l'aplicació seguiu aquests enllaços:

Android: https://play.google.com/store/apps/details…

IOS: https://appsto.re/es/5CzJkb.i
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat