Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Dimecres, 18 de gener del 2012
Tot a punt per celebrar la Festa Major d'hivern
S'inaugurà també el nou Servei de Cultura i Joventut

La Festa Major d'hivern que se celebrarà els dies 20, 21 i 22 de gener començarà divendres, amb la sortida de Sant Sebastià des de la Germandat cap a l'Església, a continuació es farà l'ofici de Festa major i en acabar l'audició i ballada de sardanes.

Al matí també es farà l'acte d'inauguració del nou Servei Cultural i Juvenil que es posa en marxa en l'espai que ocupava el casal de Joves. També es presentarà la bandera de Polinyà

A la tarda, al Centre Cívic, l'espectacle infantil "Desperta Bruixeta" i a la nit, humor, amb Impro Figthers, també al Centre Cívic.

El dissabte 21 de gener, s'ha organitzat la 25ª edició de la CURSA POPULAR DE POLINYÀ, que a més de la Cursa gran de 10 km, a la qual s'han inscrit més de 500 persones, també es fa la mini cursa, la Cursa Infantil , la Cursa Cadet  i la passejada per a la gent gran. S'espera que entre totes les curses hi participin més de 700 persones.

Al vespre, el dissabte, hi ha previst el Cafè-Teatre a la Germandat i a les 12 de la nit la Festa Jove, al Centre Cívic.

Per acabar el diumenge a la tarda es farà un espectacle a de la Gent Gran amb playbacks, exhibició de balls de saló i ball a càrrec del grup de gimnàstica de la gent gran.

A l'agenda de la web trobareu tot el detall dels actes.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat