Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Divendres, 27 de gener del 2017
Tot a punt per al Carnaval 2017
El cap de setmana del 25 i 26 de febrer la música, les disfresses, les comparses i les carrosses tornaran a ser un any més les grans protagonistes al carrer.

La Rua de Carnestoltes tindrà lloc el 25 de febrer a les 17 h. El recorregut serà Passeig de Sanllehy - Montserrat Roig – Rambla – Ernest LLuch – Balmes– ctra. del Ramal -  Onze de setembre – plaça de la Vila. I a partir de les 19 h, a la plaça de la Vila es farà el judici i crema del Carnestoltes, disco mòbil i el lliurament de premis.

Si us voleu apuntar a la rua teniu de temps fins al 10 de febrer. Les comparses han d'estar integrades per un mínim de 10 persones per a participar al concurs de comparses i carrosses. Les inscripcions es poden fer a l'Àrea d'Atenció a les Persones (c. Onze de Setembre, 17) de dilluns a divendres de les 9 a les 14 h i els dilluns de 16 a 19 h. També podeu enviar la butlleta d'inscripció al correu electrònic gonzalezbc@ajpolinya.cat.

El Carnestoltes infantil se celebrarà el 26 diumenge de febrer amb una animació infantil a les 12 h a la plaça de la Vila. Durant el ball es farà el concurs de disfresses individuals i per grups per a infants (fins als 14 anys). Per a participar-hi no cal inscripció prèvia. L'únic requisit per a participar com a grup és que, com a mínim, el 50% dels participants han de ser menors de 14 anys.

Tot seguit podeu consultar les normes de participació tant per concurs de comparses i carrosses com per al concurs infantil:

NORMES DE PARTICIPACIÓ CONCURS DE COMPARSES I CARROSSES (dissabte 25 de febrer)

Poden participar a la Rua totes aquelles persones o grups que ho desitgin, sense haver de pertànyer a cap entitat legalment constituïda.

INSCRIPCIONS:
Cal fer la inscripció a l’Àrea d’Atenció a les persones (C. Onze de setembre, 17, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dilluns de 16 a 19 h) o enviar la fitxa per correu electrònic a gonzalezbc@ajpolinya.cat . La data màxima d’inscripció serà el 10 de febrer (no es faran inscripcions fora de termini).

COMPONENTS:
Per participar al concurs, les comparses hauran d’estar formades, com a mínim, per 10 persones.

IDENTIFICACIÓ DE LA COMPARSA:
A cada comparsa que participi al concurs, se li lliurarà un número que s’haurà de portar en un lloc visible durant tot el recorregut, per tal que pugui ser observat pel jurat. Les comparses es col•locaran al Passeig de Sanllehy; si porten carrosses, es recomana que hi accedeixin pel Carrer Picasso.

CARROSSES:
Les comparses que portin carrossa, podran optar al premi a la millor carrossa, sense que aquest premi sigui exclusiu, és a dir, també es pot optar a un dels altres premis. S’entén  per carrossa tot vehicle (bici, camió, carro...) que es mou amb rodes.

JURAT:
Cada comparsa haurà d’aportar una persona que formarà part del jurat, i que no podrà votar per la seva pròpia comparsa. El jurat valorarà les comparses i les carrosses durant el recorregut de la Rua de Carnestoltes, que tindrà lloc el dissabte dia 25 de febrer i que s’iniciarà al Passeig de Sanllehy i finalitzarà a la plaça de la Vila.  Aquest estarà dispers per tot el recorregut sense ubicar-se en cap espai en concret i no estarà identificat.
El jurat haurà de presentar-se a la reunió que tindrà lloc el mateix dia de la rua, unes hores abans de la sortida; en cas de no presentar-se algú dels representants, la comparsa haurà d’acatar la votació del jurat.
El recompte de vots l’efectuarà la tècnica de cultura. El veredicte es farà públic en el moment de donar els premis.

LLIURAMENT DE PREMIS:
Es realitzarà durant la Disco mòbil que tindrà lloc a la plaça de la Vila el dissabte dia 25 de febrer.

SUBVENCIÓ:
Les comparses de Polinyà tindran dret a gaudir d’una aportació econòmica que es farà efectiva un cop transcorregut el dia de Carnestoltes. Es repartiran 1.150 € a parts iguals entre les comparses participants.

PREMIS:
-    1r premi:    150 € i trofeu
-    2n premi:    100 € i trofeu
-    3r premi:    100 € i trofeu
-    Premi a la millor carrossa:   150 € i trofeu
En cas que el jurat ho consideri oportú, es podrà declarar desert algun d’aquests premis.

REI CARNESTOLTES
La comparsa guanyadora del 1r premi tindrà l’opció de fer el Carnestoltes de l’any següent, portant-lo durant la rua i participant al concurs com a comparsa i/o carrossa i, per tant, optant als premis.  En cas que la comparsa guanyadora no volgués fer-ho s’oferirà, per ordre de premiats, a la resta de comparses participants.  L’aportació per fer el Rei Carnestoltes serà de 60 € i 30€ per la representació del judici.
 

NORMES DE PARTICIPACIÓ CONCURS INDIVIDUAL / GRUPS PER A INFANTS
(diumenge dia 26 de febrer – plaça de la Vila)

INSCRIPCIÓ: No cal fer inscripció prèvia.

COMPONENTS: S’hi poden presentar infants a nivell individual i grups.

EDAT: Com a mínim, el 50% dels participants han de ser menors de 14 anys.

INICI DEL CONCURS: L’organització anunciarà l’inici del Concurs durant el Ball infantil que tindrà lloc el diumenge dia 26 de febrer a la plaça de la Vila.

LLIURAMENT DE PREMIS: es realitzarà a la finalització de l’acte infantil

PREMIS: 
Concurs individual:
-    1r premi
-    2n premi

Concurs per a grups (a partir de 2 persones)
-    1r premi
-    2n premi

En cas que el jurat ho consideri oportú, es podrà declarar desert algun d’aquests premis.


Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat