Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Divendres, 28 de juny del 2013
Tot a punt per a la Festa Major
Tota la informació sobre programació, xarxes socials i merxandatge a la web de la FESTA MAJOR
Des de fa unes setmanes la regidoria de Cultura està treballant conjuntament amb Joventut, Comunicació i els Serveis Generals de l'Ajuntament per organitzar la Festa Major.
Igual que en anys anteriors, les entitats tenen un pes molt important en la programació.
La plaça serà l'espai central on es programaran la major part d'actes per a tots els públics i s'ha previst l'espai alternatiu per a joves a la pista poliesportiva (darrera PAS). Enguany hi ha algunes novetats d'actes programats com ara un concert vermut o la presentació d'un documental sobre l'evolució de Polinyà al segle XX amb testimonis de veïns i veïnes del poble que ho han viscut. Seguint en la línia de l'any passat, el pregó també el farà una persona il·lustre del poble, en aquest cas, el doctor Cugat.

Més enllà de la coordinació de la programació d'actes que s'han d'organitzar del 5 al 8 de juliol, també s'està treballant amb la intenció d'adaptar la festa als nous temps i a les noves maneres de viure- la.

D'una banda, per crear ambient de Festa Major i contribuir a fer poble s'ha elaborat una imatge de Festa Major, que ha anat a càrrec del Polinyanenc Carlos Fabra. A més dels rètols i programa de la festa, la imatge també s'utilitzarà en elements com ara domassos i productes de marxandatge . 

Tota això ja ho podeu comprar al Servei de Cultura i Joventut i durant la Festa Major es podrà adquirir a la plaça de la Vila

També s'està treballant per poder tenir una Festa Major 2.0 present a internet i a les xarxes socials. Per això tota la informació es concentra a la web pròpia on s'hi podrà trobar totes les notícies, novetats, actualitat relacionada, etc. i es pretén poder oferir una Festa major seguida al minut a través de les xarxes socials de facebook, twitter i instagram, on tots els veïns i veïnes de Polinyà puguin dir-hi la seva i compartir amb la resta les seves vivències. Per això s'organitza un concurs a la Xarxa social de fotografia INSTAGRAM

De moment, per anar fent boca i per estar al cas i participar en tot allò que passa al nostre poble ja podeu començar a seguir ho a:

Facebook: www.facebook.com/AjuntamentdePolinya
Twitter: @AjPolinya
Instagram: @AjPolinya

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat