Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Divendres, 11 de gener del 2013
Tot a punt per a la celebració de la Festa Major Hivern
Se celebra a Polinyà els dies 19, 20 i 21 de gener .
La Festa s'inicia com és tradició amb la Cursa Popular que es farà el dia 19 de gener i que enguany ja compta amb la 26a edició.Trobareu tota la informació en l'enllaç adjunt

Les entitats col·laboren en la organització de la festa

Com també passa a la Festa major d'estiu, les entitats són les grans protagonistes de la festa i s'impliquen en la organització dels actes. Aquest any, per exemple, com a novetat el club Súper 30 ha organitzat una edició de la baixada de trastos, que s'acostuma a programar a la festa major d'estiu. L'acte es farà el diumenge a la 1 del migdia. La Germandat també organitza una nova sessió del cafè-teatre, el dissabte a les 9 del vespre. El diumenge l'entitat El Grup fa una jornada de portes obertes al seu local del carrer Balmes i un concurs de dibuix i, alhora, també s'hi podrà veure una exposició d'art, pintura i dibuix. El casal de la Gent Gran organitza la tradicional actuació musical el diumenge a dos quarts de 6 de la tarda i el club ciclista, la pedalada BTT, el diumenge al matí.

A més d'aquests actes, aquest any també s'ha fet una programació jove al servei de Cultura i Joventut que inclourà una festa jove el dissabte al partir de les 11 de vespre, el taller de gastronomia el dilluns a les 5 de la tarda i una sessió de cinema per a joves a les 7. Durant tota la festa major i fins el 24 de gener es podrà visitar al centre cívic l'exposició sobre el consum de drogues "Controles?"

També s'han programat actes infantils que es faran a El Roure com ara l'actuació amb el grup d'animació infantil La Belluga el dissabte a les 6 de la tarda i el muntatge de jocs gegants d'enginy, el dilluns a les 11 de matí.

El diumenge no hi faltarà, a partir de les 11, el tradicional acte de la pujada del sant a l'església, l'ofici de festa major i la ballada de sardanes.

En el document adjunt hi trobareu tots els actes detallats

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat