Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dilluns, 15 de setembre del 2014
Excel·lent acollida per part de Polinyà a la causa solidària "Todos con Mayka"
El passat dissabte durant tot el dia es va celebrar al centre cívic la festa solidària perquè Mayka Heredia pugui seguir el tractament de la seva malaltia als Estats Units
Mayka Heredia té 10 anys i viu a Santa Coloma; des dels 8 anys pateix un tipus de càncer de ronyó i després de vàries recaigudes, l'equip mèdic que l'atén a la Vall d'Hebron assegura que la millor opció perquè la nena es curi és rebre un tractament a un hospital de Nova York especialitzat en aquest tipus de càncer.
La família i l'entorn de la Mayka s'estan mobilitzant per poder sufragar els costos del tractament que poden ascendir a uns 400.000 euros.

La festa que es va celebrar al centre cívic va tenir una excel·lent acollida per part dels veïns i veïnes de Polinyà. Es va començar a les 11 del matí amb una cercavila i una batukada i després de molts actes com ara teatre, màgia, espectacles de flamenc, etc. la festa es va cloure amb un concert de grups de Polinyà i discoteca. També es van fer sortejos de sopars en restaurants de Polinyà i vals per a establiments del poble.
Mayka Heredia juntament amb els seus pares també hi va ser present i va rebre el suport de l'alcalde, Ramon Mayoral, que li va lliurar un obsequi i un PIN de Polinyà.

Es poden continuar fent aportacions al compte del Banc de Sabadell: IBAN : ES39 0081 0009 6700 0650 2756

Agraïments a: DI•LINE, Can Coll, Rostisseria Polinyà, Condis, Quiosc de premsa, La Lluna, Bar la Pendent, Panadería Sandra, Peluquería Vicky, Masajes Mari, Evelyn, Bar El Roure, Pub El Buda, Bar Punto.Com i tots els artistes i col·laboradors.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat