Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Divendres, 14 d'octubre del 2016
Tecnomatrix, allotjada als vivers de Can Gavarra, guanya el premi CIAC a la millor estratègia innovadora
L’empresa Tecnomatrix va obtenir el premi CIAC a la millor estratègia innovadora pel projecte Kapture que desenvolupa al viver d’empreses de Can Gavarra. Aquests premis empresarials, dels quals se n’ha celebrat la primera edició, han estat creats pel Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya amb l’objectiu de reivindicar la importància del sector automobilístic per a l’economia catalana. El lliurament dels premis es va fer en el marc del Míting d’Auto, celebrat a Barcelona el passat 6 d’octubre i que va reunir els principals agents del sector de l’automoció a Catalunya.

L’empresa Tecnomatrix  es dedica al disseny i fabricació d'utillatges de control dimensional i maquinària especialitzada en control de qualitat. Actualment desenvolupa un projecte innovador anomenat Kapture al viver d’empreses  de Can Gavarra.

L’aposta sòlida de la companyia  per la innovació mitjançant una forta inversió en I+D+I, així com la creació d'eines per a respondre als reptes de la indústria 4.0 i obtenir diverses patents fruit del treball que desenvolupen, l’han convertit en  guanyadora de la categoria .

L’acte va ser presidit pel Conseller d’Empresa i Coneixement, el Sr. Jordi Baiget, que en el seu discurs va felicitar els guanyadors i va destacar que “la innovació, la internacionalització i la inversió són les característiques que volem per al país”.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat