Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Medi Ambient


Divendres, 28 d'abril del 2017
Inscriu-te al taller de rodatge i realització de curtmetratges ambientals
El proper 4 de maig, el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament he programat un taller de rodatge i realització de curtmetratges ambientals amb el cineasta i col·laborador de National Geographic, Jordi Canyigueral. Es farà de 16 a 20 h al Roure i hi pot participar quansevol persona a partir dels 14 anys. Les places són limitades i per inscriure's només cal omplir aquest formulari o enviar un correu a poma@ajpolinya.cat indicant “Inscripció Taller de Rodatge i Elaboració de Curtmetratges ambientals”, nom i cognom/s, edat i telèfon. El taller és gratuït. És recomanable, sempre que sigui possible, portar una càmera de fotos que pugui gravar.

Els assistents al taller esdevindran actors i realitzadors audiovisuals durant unes hores, i s'introduiran en les tècniques bàsiques del rodatge. Es proporcionaran nocions de cinematografia, d'imatge i so, alhora que es donaran a conèixer algunes tècniques com el time-lapse o l'stop-motion i l'entrevista.

Es treballarà en grups i el resultat final del taller serà un vídeo, sobre una temàtica o problemàtica ambiental concreta, realitzat pels assistents i produït per l'instructor.

El taller s'estructurarà en tres parts: una primera part, teòrica, en què es reflexionarà sobre la problemàtica o temàtica ambiental a tractar (serà escollida per l'ajuntament, pel centre o pels mateixos assistents al taller) i es definirà la IDEA del futur vídeo curt; una segona part, teòrica, sobre rodatge audiovisual; i, finalment, una tercera part, pràctica, en què els assistents al taller sortiran a enregistrar les imatges.

El producte audiovisual resultant haurà de servir per a sensibilitzar i donar a conèixer alguna problemàtica o iniciativa ambiental, en l'àmbit de l'estalvi o l'eficiència energètica, els residus o l'aigua, el canvi climàtic o la contaminació de l'aire, entre d'altres.

Els assistents, doncs, seran els protagonistes del taller i hauran de cooperar i treballar en equip per tal de donar a conèixer al món, de manera audiovisual, el seu missatge en favor del medi ambient.

Data del taller: 4 de maig de 2017
Horari: 16 a 20h
Lloc: Edifici Roure, c/Balmes 10
Places limitades: 15 places
Inscripcions: https://goo.gl/forms/qGavo8nY8zdIYgTk2

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat