Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Actualitat Municipal


Dimarts, 3 de gener del 2012
S'obre el procés per a la compra d'habitatge de protecció oficial a can Rovira
La immobiliària Gestió i Garantia i l'oficina d'habitatge de Polinyà, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, obren el termini d'inscripció per a la compra de 23 habitatges de protecció oficial al Sector Can Rovira de Polinyà. L'adjudicació dels pisos es farà a través de sorteig entre les persones inscrites al Registre de Sol·licitants d'Habitatge de Protecció Oficial. Els preus dels pisos estan per sota el preu màxim establert per la Generalitat de Catalunya en la categoria d'Habitatge protegit en Règim General.
Quins avantatges té comprar un habitatge de Protecció Oficial?
A més que el preu màxim està limitat per la Generalitat de Catalunya, hi ha exempcions fiscals en els impostos que es paguen en el moment de l'adquisició de l'habitatge, el que pot representar un estalvi de 5.000€. Durant els tres primers anys, l'impost de béns immobles es redueix al 50%, el que pot representar uns 750€. L'avantatge més important es troba en el finançament, que en el cas d'acomplir els requisits es té dret a obtenir un préstec qualificat de fins el 80% del preu de l'habitatge, i que a més pot tenir unes subvencions de les quotes que poden oscil·lar, depenent dels ingressos, entre els 13.500€ als 25.000€. Aquest finançament també té d'altres avantatges, com són el fet de que no existeixen cap tipus de comissions, com per exemple d'obertura, d'amortització parcial, cancellació anticipada, etc.

Els immobles i els habitatges
Es tracta de dos immobles amb soterrani, planta baixa i tres plantes de gran qualitat arquitectònica. Els habitatges són de 2 i 3 habitacions (entre 72 i 90 m2 útils) i disposen de plaça d'aparcament, i gairebé tots de traster. Els habitatges de planta baixa disposen de jardí particular.

Per a més informació
Podeu trucar al telèfon de GESTIÓ I GARANTIA, empresa que comercialitza el projecte, al 93 415 83 33. A partir del mes de gener, dimecres i divendres, de 17h a 20h, al Centre Cívic s'atendrà als interessats de manera personalitzada. Es prega que els interessats sol·licitin dia i hora al telèfon prèviament indicat, o bé per correu electrònic a: pih@ajpolinya.cat o gestioigarantia@gestioigarantia.es.
També podreu consultar tota la informació relativa a la promoció a la web de l'empresa Gestió i Garantia.
Per poder participar en el sorteig és imprescindible estar inscrit al Registre de Sol·licitants d'Habitatges de Protecció Oficial. Per fer-ho podeu dirigir-vos a l'oficina d'informació de l'habitatge de l'Ajuntament de Polinyà o bé es pot fer on-line a la web del Registre
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat