Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Dimecres, 6 de novembre del 2013
Signatura d'un Pla de treball com a eina de col·laboració entre l'empresariat de Polinyà i l'Ajuntament
L'alcalde de Polinyà, Ramon Mayoral, i la presidenta de l'Associació d'Empresaris dels Polígons Industrials de Polinyà, Núria Cortès, van signar el conveni
El passat 28 d'octubre l'alcalde de Polinyà, Ramon Mayoral, i la presidenta de l'Associació d'Empresaris dels Polígons Industrials de Polinyà, Núria Cortès, van signar el conveni que recull el Pla de treball per a la dinamització dels polígons industrials de Polinyà; un marc de col•laboració fins al 2014. Aquest Pla és una conseqüència del conveni que es va signar amb l'empresariat al maig de 2008.

El principal objectiu és afavorir un marc estable de col•laboració entre l'ajuntament i l'empresariat per millorar les condicions del sector i impulsar el desenvolupament econòmic de Polinyà. En definitiva, es pretén fomentar el creixement industrial per aconseguir una millora de la competitivitat de les empreses i la generació de llocs de treball de qualitat.
Les accions que preveu aquest Pla són, entre d'altres, la organització de trobades empresarials per crear un espai entre les empreses de Polinyà on sigui possible el intercanvi d'experiències i coneixements; promoure l'associacionisme recolzant les activitats i actuacions de l'Associació o fer un seguiment de la problemàtica plantejada als polígons industrials de Polinyà.

A més, el Pla també preveu la ubicació de la seu de l'associació d'empresaris a Can Gavarra, alhora, en la mesura de les possibilitats, l'associació s'implicarà en el projecte del Centre de serveis a les empreses i, d'una forma especial, amb el viver d'empreses i emprenedors, cercant fórmules de suport i mentoratge entre els seus associats. L'associació també s'implicarà en la planificació, disseny i execució d'accions formatives adreçades a les empreses del municipi així com a donar a conèixer el Servei municipal de Promoció Econòmica i Orientació Laboral a les empreses per coordinar la formació professional i ocupacional, les pràctiques laborals etc. Amb la participació de l'associació i el compromís de les empreses en aquest projecte s'espera aconseguir una major contractació de persones de Polinyà.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat