Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Acció Social


Divendres, 13 de febrer del 2015
Signatura de convenis amb el Col·legi d'Advocats de Sabadell per continuar oferint assistència jurídica
Assessorament jurídic a dones en situació de vulnerabilitat, el Servei d'orientació hipotecària i el Servei d'orientació jurídica
El passat 4 de febrer l'alcalde de Polinyà, Ramon Mayoral, i el vicedegà de l'Il·lustre Col•legi d'Advocats de Sabadell, Sr. Josep Farnés i Costajussà, van signar tres convenis per dur a terme diversos serveis gratuïts d'orientació jurídica a la ciutadania.

A més del Servei d'atenció jurídica a la dona que s'ha portat a terme des de fa anys a Polinyà, els professionals del col·legi d'advocats de Sabadell han renovat el compromís de desenvolupar el servei d'intermediació hipotecària i el servei d'orientació jurídica en general adreçat a tota la població. Aquests dos serveis, iniciats l'any passat, han tingut molt bona acollida a la població.

El servei d'atenció jurídica a la dona és un servei d'informació i assessorament, emmarcat dins la regidoria d'igualtat de l'Ajuntament de Polinyà, obert a totes les dones del municipi que es troben en situació de vulnerabilitat.

El Servei o Punt d'Orientació Jurídica de Polinyà, dins de Serveis Socials, esta adreçat a tota la ciutadania, per proporcionar-los un primer consell orientador, no directiu i gratuït, sobre qualsevol matèria jurídica (civil, penal, administrativa, estrangeria). A banda d'analitzar la viabilitat de la pretensió, els professionals informaran el ciutadà sobre la documentació i requisits necessaris per sol•licitar el dret a l'assistència jurídica gratuïta.

L'Oficina d'informació, assessorament i intermediació en matèria d'execucions hipotecàries dóna suport a la ciutadania que està patint processos de pèrdua de la residència habitual, com poden ser les execucions hipotecàries i els desnonaments, que poden comportar un risc d'exclusió social.

Per accedir a aquests serveis s'ha de demanar hora a l'Oficina d'Atenció a les Persones, al c/ 11 de Setembre, 17 o trucant al tel. 93 713 01 41
.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges
Signatura del conveni Signatura del conveni
Autor: Ajuntament

Informació relacionada
Edificis i Equipaments
Relacionat Oficina d'Atenció a les Persones
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat