Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dimarts, 30 de maig del 2017
Segona edició de la Setmana Cultural del CFA El Roure

Del 5 al 8 de juny el Centre de Formació El Roure celebrarà la segona edició de la Setmana Cultural. Aquest any la temàtica girarà entorn “Les barreres del Món”. Per això han organitzat diferents tallers i xerrades dedicats als diversos límits amb els quals ens trobem diàriament, ja siguin físics, emocionals, mentals, culturals o polítics.

Durant quatre dies el CFA ens convida a conèixer i reflexionar sobre aquest tipus de barreres, però també a travessar-les i, si cal, transformar-les. Quatre jornades dedicades al coneixement i dirigides a tothom amb curiositat i ganes d’aprendre.

L’ambientòleg, Miquel Àngel López, ens obrirà els ulls sobre com amb la nostra actitud estem embrutant més enllà dels límits de la Terra. L’investigador de l’espai, Ignasi Ribas, ens parlarà de com estem trencant les barreres de l’Univers en la recerca de vida més enllà del nostre planeta. També comptarem amb una experta en Mindfulness, Laura Llobet, que ens explicarà com trencar les nostre barreres mentals i emocionals. David Vila i Ros, parlarà de la importància de llegir i escriure per a trencar barreres.

El 7 de juny estarà dedicat a les barreres polítiques amb un tema de molta actualitat: la crisi dels refugiats. Durant la jornada, a més de comptar amb testimonis de refugiats que viuen a Polinyà, també oferirà una xerrada la periodista Arantza Diez, codirectora del documental “To Kyma, Rescat al mar Egeu” i autora del llibre “Lesbos, a cor obert”. L’últim dia de la Setmana Cultural es farà entrega dels certificats i es donarà a conèixer el guanyador del III Concurs de microrelats.

Durant les xerrades i tallers hi haurà servei de caguratge gratuït per a infants majors de 3 anys. Només cal sol•licitar el servei al CFA El Roure abans del 2 de juny.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat