Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Divendres, 2 de març del 2012
Sessió informativa sobre la reforma laboral
S'emmarca en les trobades empresarials que s'organitzen des de Promoció Econòmica
El dijous, 1 de març es va celebrar una sessió informativa adreçada a l'empresariat del municipi sobre la nova Reforma laboral.

Aquesta acció s'emmarca en les trobades empresarials que periòdicament s'organitzen des de Promoció Econòmica de l'Ajuntament , amb l'objectiu de tractar temes d'interès general per a les empreses del municipi.

L'alcalde, Ramon Mayoral, que va presentar la jornada va explicar que donada la novetat i l'extensió de la Reforma aprovada pel Govern de l'Estat el 10 de febrer de 2012, es va creure que era interessant organitzar aquesta jornada per donar-la a conèixer i per la importància que té per a la gestió dels recursos humans de les empreses.

La trobada ha estat fruit de la col·laboració iniciada recentment amb el Centre Metallúrgic de Sabadell, que aplega gairebé 2.000 empreses de l'àmbit del metall de la nostra comarca. L'ajuntament i el centre Metallúrgic estan treballant alguns altres projectes projectes que en breu aniran prenent forma.

La sessió sobre la reforma laboral va anar a càrrec de Jesús Villacorta Garcia. Advocat. Assessor jurídic del Centre Metal·lúrgic. Gabriel Torras, Director General del Centre metallúrgic de Sabadell i comarca també va participar en l'acte. Una 30 de persones representants d'empreses del municipi van assistir-hi

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat