Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dilluns, 24 d'abril del 2017
Sant Jordi i la mostra d'entitats omplen la Plaça de la Vila
Del 18 al 23 d’abril Polinyà ha celebrat la Diada de Sant Jordi amb propostes lúdiques i culturals per a tots els públics. El Club de Lectura i l’Hora del conte han estat dues de les activitats programades a la Biblioteca que també ha inaugurat el nou espai de la terrassa amb un espectacle per a adults: Toca’m el cuplet. En aquest nou espai la Biblioteca programarà diferents activitats a la fresca fins al setembre. 
 
Aquest any la tradicional fira de Sant Jordi amb les parades de llibres i roses s’ha traslladat a la plaça de la Vila. La Biblioteca també hi va ser present un any més per a participar amb una exposició de novetats literàries i un punt d’intercanvi de llibres. 
 
Enguany la XII Mostra d’entitats s’ha fet coincidir amb la programació de Sant Jordi. Durant tot el matí de diumenge les diferents associacions han ofert informació sobre els seus projectes, han venut artesanies i han tornat a fer una mostra de la vitalitat del teixit associatiu de Polinyà. La Mostra d’Entitats és una oportunitat per als polinyanencs i les polinyanenques de conèixer de prop la diversitat d’entitats que treballen diàriament per fer de Polinyà una vila més participativa i cohesionada.
 
Durant el matí les entitats van organitzar diversos tallers com la classe de zumba a càrrec de l’Escola Polinyà. Els assistents també van poder gaudir de la Batukada d’El Grup de Polinyà i una exhibició del Ball de Gitanes organitzat per la Germandat i amb la participació de les colles de Santa Perpètua, Lliçà d’Amunt i Polinyà. 
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat