Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Dimecres, 18 de febrer del 2015
Roc Casagran, autor d'Ara que estem junts, va participar al Club de lectura de la Biblioteca
Dimarts 17 de febrer a les 7 del vespre la Biblioteca va celebrar una altra edició del Club de lectura. En aquesta ocasió estava prevista la tertúlia sobre el llibre Ara que estem junts de Roc Casagran.

El que no s'esperaven els participants és que rebrien la visita de l'autor sabadellenc, que havia acceptat sense dubtar la invitació i va respondre les preguntes dels lectors. Casagran va explicar, entre d'altres coses, el context històric de l'obra i el procés de documentació que havia seguit per a elaborar-la.

Va ser una sessió emotiva en què els membres del Club van compartir històries familiars sobre la Guerra Civil i es va aprofundir en el debat de temes d'importància social, com la memòria històrica i els Centres d'Internament d'estrangers.

La propera trobada es celebrarà el 17 de març i estarà dedicada al teatre. En aquesta ocasió, els participants llegiran i comentaran l'obra No feu bromes amb l'amor d'Alfred de Musset.

El Club de lectura és gratuït i està obert a tothom que s'hi vulgi afegir; només cal haver llegit el llibre per poder gaudir de la tertúlia i poder fer aportacions personals que enriqueixin la resta de participants.

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat