Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Participació ciutadana


Dilluns, 19 de març del 2012
Reunió amb les persones que van contribuir a la redacció del Pacte pel Civisme
El govern demana implicació de la ciutadania per eradicar els actes incívics
El passat 28 de febrer membres del govern municipal, les persones que van formar part de la redacció del pacte pel civisme i tècnics municipals, van mantenir una reunió per donar un impuls al treball conjunt alhora d'eradicar les conductes incíviques del nostre municipi.

Tant l'alcalde, Ramon Mayoral, com la regidora de Participació Ciutadana, Felisa García, van explicar la intenció de portar a terme campanyes i actuacions constants de cara a promoure cada vegada més les actituds cíviques i la col·laboració i implicació ciutadana. Per la seva banda, el regidor de Serveis Municipals i Medi Ambient, José Luís Mata, va fer un especial esment dels elevats costos addicionals que suposen per a l'ajuntament les actituds incíviques.

Per part de la Policia Local i de Salut de l'Ajuntament també es va explicar les diferents actuacions i campanyes que es porten a terme per fer complir l'Ordenança municipal sobre tinença d'animals de companyia però també perquè es faci un ús adequat de la via pública, com poden ser l'ús dels espais públics per part dels propietaris de gossos, l'ús incorrecte del mobiliari urbà, l'alteració del descans veïnals i grafits i pintades sense autorització, etc.

Els veïns i veïnes també van intervenir, remarcant que la gent incívica és una minoria, però que la seva acció perjudica a tothom. Representants escolars, per la seva banda, van fer constar que des de les escoles s'està treballant molt en aquest sentit i es va remarcar la màxima implicació de les escoles envers activitats relacionades amb el civisme.

Per acabar es va acordar continuar la col·laboració entre l'Ajuntament i la ciutadania per difondre el Pacte pel Civisme i alhora planificar activitats concretes sobre civisme en les que s'impliquin directament les entitats i la població en general. L'ajuntament també continuarà amb campanyes de conscienciació des dels mitjans de comunicació municipals.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat