Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dimecres, 30 de juliol del 2014
L'alcalde i el regidor de Serveis Socials agraeixen al personal de la Clínica dental Kira Franch l'atenció gratuïta a pacients amb necessitats socials
L'alcalde, Ramon Mayoral, i el regidor de Serveis Socials, Joaquim Padrós, van rebre a l'ajuntament els membres de l'equip de la Clínica Dental Kira Franch establerta a Polinyà. Des de l'ajuntament es va voler fer un reconeixement a tot l'equip que fa mesos que col·labora desinteressadament amb Polinyà.

Els responsables d'aquesta clínica dental fa mesos que van oferir a l'ajuntament els seus serveis per donar cobertura dental gratuïta a les persones de Polinyà amb situació econòmica i/o social precària. Atenen els pacients que es deriven a la clínica des de Serveis Socials de l'ajuntament on el personal tècnic valora cada cas i les necessitats.

El personal d'aquesta clínica també col·labora des de fa anys amb tasques humanitàries a països de l'Àfrica a través de l'ONG Dental Coop i durant el mes d'agost d'enguany viatjaran a Ruanda per desenvolupar allà tractaments odontològics de primera necessitat.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat