Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Seguretat Ciutadana


Divendres, 13 de juny del 2014
Uns 400 escolars han participat en el Programa Mobilitat Segura
Enguany la Policia ha introduït novetats en la formació que s'adapta a les característiques i necessitats de cada segment d'edat
Aquest divendres, 13 de juny, s'ha fet la cloenda del Programa Mobilitat Segura que des del passat mes d'abril, la Policia Local de Polinyà ofereix a totes les escoles del municipi el, amb el qual es fomenta entre els alumnes el coneixement i debat entorn a temàtiques d'educació viària i cívica. En total, prop de 400 d'alumnes de P5, 2n, 4t, 6è i 2n d'ESO participen, com cada curs, en aquesta experiència. Enguany la Policia ha introduït novetats en la formació que s'adapta a les característiques i necessitats de cada segment d'edat.

En la festa de cloenda hi ha participat també la Unitat canina dels Mossos d'Esquadra, els Bombers, la Creu Roja i Protecció Civil; alhora els infants també han gaudit de diverses activitats lúdiques relacionades amb el trànsit.

 El nou programa Mobilitat Segura és hereu de les classes d'educació viaria que la Policia Local de Polinyà desenvolupa al municipi des de fa anys. Enguany, però, l'activitat ha introduït canvis substancials en les seves formacions, fent-les més dinàmiques i properes als escolars i amb noves temàtiques d'interès.

Entre les novetats adaptades es troben les visites als centres escolars amb vehicles policials, on els alumnes poden conèixer de prop i en grups reduïts les diferents tipologies de vehicles. El material didàctic emprat durant les sessions també ha estat actualitzat, gràcies a l'aportació del Servei Català de Trànsit.

Les diferents sessions són desenvolupades per dos membres de la Policia Local de Polinyà formats específicament per a la realització d'aquesta tasca amb diferent material del Servei Català de Trànsit, i també amb el curs de Mobilitat Segura impartit per l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Aquesta especialització permet també una millor adaptació de les unitats didàctiques d'acord amb les característiques i necessitats de cada grup, incorporant des d'aquest any activitats, debats i experiències que van més enllà de la xerrada unilateral, les quals han potenciat un major interès, comprensió i reflexió per part de l'alumnat.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat