Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dijous, 5 d'octubre del 2017
Professors xinesos visiten la Pere Calders com a model d'escola inclusiva
L’Escola Pere Calders ha rebut la visita d’un grup de professors de diverses universitat xineses. Han estat rebuts per l’Alcalde de Polinyà, Javi Silva, juntament amb la direcció i professorat del centre. Aquesta visita està emmarcada en el projecte europeu INCLUTE que té per objectiu donar a conèixer com es tracta l’educació inclusiva a les aules de primària i formar en aquest àmbit a professors xinesos. 

Durant l’estada del grup xinès a Catalunya han visitat tres escoles del territori on s’estan portant a terme processos d’inclusió educativa amb èxit i reconeixement per part del món educatiu. Un dels centres ha estat l’Escola Pere Calders de Polinyà, que fa anys que treballa en un model d’educació inclusiva que ja ha rebut diversos reconeixements i on tots els alumnes hi tenen cabuda, convertint-se en un exemple d’escola oberta, de qualitat i compromesa amb els infants de Polinyà.

L’educació inclusiva es basa en el respecte, la no-discriminació i els valors de justícia social. La igualtat i diversitat són valors positius. També té en compte que tot els estudiants han de tenir dret al sistema d’educació general i poder desenvolupar les seves capacitats de forma exitosa. Amb la participació en aquest projecte, les universitats xineses volen promoure canvis en les actituds, les polítiques i les pràctiques relacionades amb la inclusió a la Xina.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat