Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dimarts, 3 de maig del 2016
Ajuda'ns a decidir com ha de ser Polinyà
Es posa en marxa el procés participatiu per a l'elaboració del Pla d'Actuació Municipal 2016-2019

El Pla d’Actuació Municipal (PAM) és l’eina que té un Ajuntament per a traçar un full de ruta sobre les polítiques públiques que s’han de fer en un període concret de temps. En aquest cas, l’Ajuntament de Polinyà proposem un PAM que vagi de l’any 2016 al 2019.

El PAM pretén marcar tota una sèrie d’objectius i ho pretén fer amb la participació de la ciutadania, que és qui ha de dir la seva en el procés que s’obre per definir aquest document.

El document inicial, que es nodreix de les propostes de les diferents regidories així com dels partits de govern i oposició, proposa els següents eixos de treball:

- Cohesió social i serveis a les persones

- Promoció econòmica i ocupació

- Territori i espai públic de qualitat

- Transparència i participació ciutadana

- Organització interna

El que proposem és que la ciutadania pugui, d’una banda, valorar les propostes realitzades i, de l’altre, aportar-ne de noves per fer del document que finalment s’aprovi un pla amb objectius ambiciosos, però realitzables i que la ciutadania es pugui fer seu i fer seguiment del compliment d’aquest pla.

Com hi puc participar?

Perquè tothom hi pugui participar i fer la seva proposta hem dissenyat dos canals diferents:

- Podeu omplir el formulari que trobareu al tríptic que hem repartit a les bústies i que també trobareu als diferents equipaments. Les propostes les podeu deixar en qualsevol dels equipaments municipals (Centre Cívic, El Roure, Ajuntament, Àrea de Serveis a les Persones, Casal de Joves).

- També es podrà participar a través d'una plataforma online (trobareu l'enllaç a la dreta d'aquesta pàgina). Aquí, a més de votar les propostes que us semblin més interessants també podreu escriure les vostres aportacions.

- Sessió informativa i de participació. Si en voleu saber o participar-hi presencialment hem organitzat una sessió informativa, a la qual hi assistirà l'alcalde, per tal d'informar sobre la importància del Pla d'Actuació Municipal i el procés participatiu que s'ha posat en marxa:

Dimecres 4 de maig a les 18.30 a la Sala Polivalent del Roure.


- 

 

- 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat