Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Notícies del Ple


Dimarts, 27 de setembre del 2016
Primer Ple del nou curs polític
El primer Ple serà aquest dijous a les 20 h, a la Sala de Plens del Consistori.

El primer Ple municipal del nou curs polític arriba aquest dimecres i posarà sobre la taula l’aprovació d'un acord per a la bonificació del 50% en l'Impost sobre Construccions a l'entitat Germandat de Polinyà, que el passat mes de maig va veure molt malmès el seu edifici a causa d'un incendi provocat a uns contenidors molt pròxims.

Un altre dels punts destacats del Ple municipal és la votació per a la modificació de la plantilla de personal de l'Ajuntament per tal de crear una plaça de tècnic/a d'empreses i una altra de tècnic/a de joventut. També es votarà el procediment de selecció de Jutge de Pau titular i substitut.

Per una altra banda, tots els grups municipals presentaran una moció que suposi convertir Polinyà en una "Vila cardioprotegida". I els grups del PSC i ICV -EUiA presentaran una moció a favor del treball digne docent i la qualitat de l'escola pública catalana.

Dret de paraula

La ciutadania i les entitats tindran dret de paraula en finalitzar el ple. Les persones interessades han de registrar la seva sol·licitud a l'Ajuntament abans de les 14 h del dia anterior al Ple municipal.

Podeu consultar l’ordre del dia als enllaços relacionats.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat