Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Urbanisme


Divendres, 10 de febrer del 2012
Presenten l'estudi per a la millora energètica de l'ajuntament
Tot i que l'edifici fa anys que està construit té una despesa energètica acceptable
Tècnics de la Diputació han lliurat aquesta setmana l'Estudi de la millora energètica de l'edifici de l'Ajuntament que conclou que, en línies generals i malgrat l'edifici de l'ajuntament s'hagi construït als anys 70, el consum energètic és correcte. Amb tot això l'estudi proposa vàries millores.

Per avaluar el consum energètic de l'edifici de l'Ajuntament els tècnics han fet uns estudis previs que es van iniciar al mes de setembre, analitzant els consums energètics, les possibles pèrdues d'energia i el grau d'intensitat de la llum.

Amb aquestes dades s'ha fet una valoració tècnica de l'edifici en relació al confort dels usuaris i els seus consums energètics i unes propostes de millora, amb la valoració econòmica i l'estalvi ambiental que suposen.

Les propostes es basen en la formació i conscienciació del personal, en aplicar solucions correctives d'instal·lació d'aïllants tèrmics a l'edifici, substitució i installació de climatització i substitució de la installació lumínica així com de la installació d'un sistema de control de regulació.

Tant l'alcalde com el regidor de Serveis Municipals que van recollir les propostes de l'estudi van manifestar que totes aquestes propostes, valorades econòmicament en l'estudi, es tindran en compte en el moment que la conjuntura econòmica sigui més favorable i es contempli pressupost per a inversions.
La Diputació ha portat a terme aquest estudi perquè des de l'Ajuntament l'any passat es va sol·licitar que s'inclogués dins del Pla de Concertació. Aquest any 2012 s'estan fent les sollicituds pertinents perquè el Pla de Concertació assumeixi l'estudi de l'estalvi energètic d'altres edificis municipals com ara el complex esportiu PAS i el Roure.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat