Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Divendres, 10 de juliol del 2015
Amb la presentació del documental sobre la immigració dels anys 60 a Polinyà i la recepció de Festa Major comença la festa
L'acte es va fer dijous al vespre a El Roure
Dijous al vespre es va donar el tret de sortida de la Festa Major de Polinyà amb la presentació del documental Polinyà, les veus del nostre poble. Polinyanencs i polinyanenques vinguts d'arreu, i la recepció a les entitats implicades amb la festa.

Tant l'alcalde, Javier Silva, com el regidor de Cultura, Miguel Ferre, van agrair a les entitats la seva implicació constant en les activitats del poble i la gran tasca que fan durant la Festa Major.

Durant l'acte es va presentar el documental Polinyà, les veus del nostre poble. Polinyanencs i polinyanenques vinguts d'arreu. És la tercera entrega d'una sèrie d'audiovisuals centrats en Polinyà, que s'han fet en el marc del projecte de recuperació de la memòria històrica. Benjamí Benedicto, historiador que ha estat implicat des dels inicis en el projecte, va explicar-ne els detalls.

En aquest cas el documental retrata les trajectòries individuals de veïns i veïnes de diversos orígens, però amb un únic destí: Polinyà. Són detalls d'històries que expliquen què va dur, a la segona meitat del segle XX, a unes persones a instal•lar-se a Polinyà, quines necessitats els van empènyer a fer un viatge a una aventura obligada que va canviar les seves vides. Aquest documental narra moltes experiències que, al cap i a la fi, en dibuixen una de sola: el fet de buscar noves oportunitats i una vida millor.

En acabar l'alcalde i el regidor van lliurar un exemplar del DVD del documental a totes les persones que han participat d'una manera o d'una altra en l'elaboració.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat