Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Dilluns, 16 d'abril del 2012
Presentació del programa Voluntariat per la Llengua
El dia 16 d'abril a la tarda
Vols ser voluntari lingüístic? Vols aprendre i millorar la teva expressió oral en català? El dia 16 d'abril a les 17.30 h farem la sessió de presentació i formació del programa Voluntariat per la Llengua.

L'objectiu del Voluntariat per la llengua és facilitar a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i relaxat. Aquest programa promou el voluntariat lingüístic, de manera que persones que parlen habitualment català destinen una part del seu temps a conversar amb persones interessades a agafar fluïdesa, perdre la vergonya i poder-lo parlar d'una manera natural.

Les trobades entre voluntaris i aprenents es poden fer en diversos espais i en l'horari consensuat per la parella lingüística.  El compromís que es demana és que s'hi dediqui 1 hora a la setmana.

Un cop us hàgiu inscrit rebreu un carnet que us identificarà com a voluntari lingüístic i rebreu un seguit d'avantatges i descomptes en espectacles, establiments, museus, excursions, albergs...

Us adjuntem la fitxa d'aprenent i la fitxa de voluntari.

Per qualsevol dubte o aclariment em podeu enviar un correu o adreçar-vos a l'oficina de català.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat