Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Educació


Dilluns, 22 de juny del 2015
Dues alumnes de l'Institut de Polinya guardonades als premis Minerva
El Certamen premia els els treballs de recerca de Batxillerat de municipis de la comarca
El passat dimecres Palau-Solità i Plegamans va acollir l'acte de lliurament de premis de la 13a edició del Certamen Minerva. Es tracta d'una iniciativa que reconeix la qualitat de treballs de recerca fets per alumnes de 2n de batxillerat d'instituts de municipis del Vallès Occidental: Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat.

L'acte va estar presidit per l'alcaldessa de Palau-Solità, Teresa Padrós i per l'inspector d'Ensenyament, Joaquim Núñez, i hi van assistir els alcaldes i regidors d'educació dels municipis que participen en aquest certamen, els alumnes de batxillerat guardonats dels 9 instituts de la zona, juntament amb les seves famílies i amb el professorat dels instituts.

Dues alumnes de l'Institut de Polinyà han estat premiades: Judith Bonilla Díaz pel seu treball El desenvolupament del llenguatge a la infantesa i la influència dels materials educatius i Pilar Litrán Bosque amb Arriben Els Beatles. Aquestes dues alumnes ja van guanyar el premi Arnau de Vilanova pels seus treballs. En aquesta ocasió, els va lliurar el premi l'alcalde de Polinyà, Javier Silva.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat