Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Dimecres, 19 de setembre del 2012
Polirock Fest 2012, primera edició del festival de música en directe que pretén ser un referent a la comarca
El 21 de setembre hi actuaran els grups Sense Sal, Three Colors i Californicators

L'Ajuntament de Polinyà i l'associació juvenil VIP's organitzen aquest divendres 21 de setembre, a partir de les 8 del vespre, la primera edició del Polirock Fest
D'aquesta manera s'enceta el primer festival de música en directe a Polinyà per potenciar l'art de la música i l'espectacle en viu. El festival pretén ser un referent a la comarca on poder veure en directe els grups locals, comarcals i del nostre país que s'han fet un lloc en el panorama musical.

El festival es celebra al casal de Cultura i joventut i l'entrada és gratuïta.

Els grups que hi actuen

20 h - Sense Sal
és un projecte de 8 amics de Terrassa i rodalies creat  el 2009 amb una proposta de pop-folk pròpia. Tot i la seva joventut (el grup està format per membres de 17 a 22 anys), ha guanyat alguns premis com ara el Premi Enderrock al millor grup català dins del concurs Embrió, de Boca Nord, al 2010 i la vint-i-dosena edició del Concurs AMFIROCK de Parets del Vallès el 2011. El 2012 ha quedat en primer lloc a al Concurs de Música Jove de Malgrat i Palafolls. El grup ha autoeditat un EP, Tardes de sol i préssecs (2011)

21.30 h -Three Colors
És una banda local que interpreta Funk, Blues i Rock en uns concerts plens d'energia i humor. Està format per Dani Vilanova (baix) Rober Aguilar (bateria) Mike Colors (guitarra i veu) als quals s'afegeix en col·laboracions Toni del Amo (teclats)

23 h - Californicators
És una banda de tribut a Red Hot Chili Peppers, creada a Barcelona a principis de 2008 por músics professionals que han capturat l'essència de los Red Hot al detall, amb el propòsit de compartir el seu amor per la banda original amb els fans de tot el mundo.

Amb la col·laboració de Cosa Fina Tatto Polinyà
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat