Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Divendres, 12 de setembre del 2014
Polinyà va celebrar la Diada Nacional de Catalunya
S'obre el període per triar el monument commemoratiu de la Rambla Rafael Casanova
El passat 11 de Setembre es va celebrar la Diada Nacional de Catalunya a Polinyà. Com en els darrers anys en primer lloc es va fer una ofrena floral per part del consistori, els partits polítics i les entitats del poble. A continuació l'alcalde, Ramon Mayoral, va llegir el manifests i es van cantar els Segadors amb la Coral de Sant Sebastià del Casal de la Gent gran, després de l'actuació de la coral, el grup de teatre de la Germandat de Polinyà van fer un recital de poesia.

D'altra banda, la regidora de Cultura, Anna Fernàndez, va explicar el procés que es durà a terme a Polinyà per escollir el monument commemoratiu que s'instal•larà a la Rambla Rafael Casanova, una proposta que es va aprovar per unanimitat per Ple al juliol del 2006.
S'han elaborat tres propostes, que podeu consultar en els documents adjunts. Tota la població hi pot participar per escollir-ne una. La votació popular es va iniciar el mateix dia 11 de setembre i hi van participar un centenar de persones. 


A partir del 15 de setembre i fins el 3 d'octubre es podran votar les propostes a la Biblioteca de Polinyà, El Roure i al Servei de Cultura i Joventut. En els equipaments també hi trobareu tota la informació sobre les propostes.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat