Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Solidaritat


Divendres, 30 de novembre del 2012
Polinyà s'afegeix a la campanya GRAN RECAPTE D 'ALIMENTS A CATALUNYA promoguda pel banc dels aliments
Els dies 30 de novembre i 1 de desembre es recolliran aliments al supermercat Mercadona
Catalunya es mobilitza per recollir 1.400 tones d'aliments en dos dies. La campanya Gran Recapte organitzada pel Banc dels Aliments per divendres i dissabte pretén recollir prop de 1.400 tones d'aliments per repartir-los entre persones necessitades. Uns 10.000 voluntaris en un miler de supermercats rebran les donacions

El Banc dels Aliments, que l'any passat va recollir en aquesta mateixa campanya un total de 1.058 tones d'aliments, vol superar els 1.400 en aquesta quarta edició. El destí final del que es reculli són entitats socials en contacte amb persones en dificultats. Cada dia es distribueixen entre 17 i 25 tones d'aliments a Catalunya. Una ajuda per a totes aquelles persones, especialment les que confessen que no poden menjar carn, pollastre o peix cada dos dies (el 3,4% dels habitants de Catalunya).

Aliments de llarga conservació
La campanya de recollida demana a la ciutadania que doni aliments bàsics i de llarga conservació com llegums secs, llet, oli i llaunes de conserva de peix i tomàquet natural.

A Polinyà el cap de setmana passat voluntaris de Càritas ja van recollir a les portes del supermercat Mercadona 1.040 kg d'aliments, que s'ha de sumar als 500 kg recollits a les escoles Roser Capdevila i Pere Calders.

Aquest cap de setmana els voluntaris tornaran estar presents a les portes del supermercat en l'horari habitual d'obertura.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat