Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Dilluns, 2 d'octubre del 2017
Polinyà s'uneix un any més a la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni
Amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni Polinyà ha organitzat dues activitats pensades per fer difusió de la riquesa cultural del municipi. La primera serà el taller “Els colors del romànic”, una activitat pensada per a un públic escolar que inclou una visita a l’església de Sant Salvador per a conèixer de prop les seves pintures.

La segona activitat organitzada és l’exposició “La Germandat, història d’un edifici” que s’inaugurarà diumenge 8 d’octubre a les 12 h amb una xerrada a l’edifici històric de l’entitat.

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) se celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. L'edició 2017 a Catalunya se celebrarà els dies 6, 7 i 8 d'octubre.
Enguany, el lema suggerit pel Consell d'Europa és 'Patrimoni i natura: un paisatge de possibilitats' per posar en relleu els valors patrimonials incorporats a la natura, la importància del medi ambient sobre els estils de vida de les persones i la influència que té sobre el benestar i el creixement socioeconòmic de les comunitats. Al web de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya, http://patrimoni.gencat.cat/jep2017, es poden consultar totes les activitats organitzades arreu de Catalunya.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat