Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dimarts, 23 d'agost del 2016
L'Ajuntament convoca cinc plans d'ocupació
En el marc del pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019 de la Diputació de Barcelona l’Ajuntament obre un procés de selecció per a cobrir cinc llocs de treball: dos peons de brigada, dos agents cívics i un formador d’aula d’informàtica. El període de sol·licituds és del 22 d'agost al 12 de setembre (ambdós inclosos). Trobareu les bases amb les condicions laborals, els requisits i la documentació necessària en aquest mateix web. Tots els contractes tindran una durada de sis mesos excepte el de formador que en serà de vuit.

L’Ajuntament va obrir un procés de selecció per a cobrir un lloc de treball d’auxiliar administratiu l’abril passat. El beneficiari d’aquest pla d’ocupació va incorporar-se durant el mes de maig a l’àrea d’Atenció a les Persones. Tant aquesta com les cinc convocatòries previstes per a després de l’estiu compten amb una subvenció de la Diputació de Barcelona en el Programa de foment de l’ocupació i de suport a la integració social.

Objectiu del pla d’ocupació

L’objectiu d’aquests plans d’ocupació és afavorir la inserció laboral dels col·lectius més desafavorits per la crisi econòmica i, en aquest cas, les persones seleccionades estaran contractades amb caràcter laboral temporal per obra o servei.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat