Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dimecres, 28 de juny del 2017
Polinyà commemora el Dia de l'Orgull LGTBI

Polinyà celebra avui, 28 de juny, el Dia Internacional de l’Orgull Lesbià, Gai, Trans, Bisexual i Intersexual. L’Ajuntament dona suport a la commemoració d’aquest dia a la vila i durant tota la jornada la bandera amb els tradicionals colors de l’Arc de Sant Martí onejarà a la façana consistorial.

D’altra banda, els joves del Casal d’Estiu realitzen, durant tot el matí, una acció conjunta que consisteix en pintar diversos bancs de Polinyà amb els colors de l’arc de Sant Martí per a no oblidar que encara hi ha 73 països del món on el fet de ser homosexual està penat amb presó i, fins i tot, en 7 d’ells es castiga amb la pena de mort.

En el Dia de l’Orgull LGTBI es commemoren els fets del 28 de juny de 1969 a la ciutat de Nova York, coneguda com la revolta Stonewall, on per primera vegada es va denunciar la vulneració de drets i la repressió social contra les persones LGTBI.  Aquests fets van propiciar que s’escollís aquest dia per commemorar, reivindicar  i  reconèixer tant la diversitat en l’orientació afectiva i sexual com en la identitat i expressió de gènere.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat