Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Divendres, 3 de febrer del 2012
Polinyà celebra la Festa Major d'Hivern
Podeu veure un ampli recull de fotos
La Festa Major d'hivern que es va celebrar els dies 20, 21 i 22 de gener va començar divendres, amb la sortida de Sant Sebastià des de la Germandat cap a l'Església, on es va fer l'ofici de Festa major i en acabar, l'audició i ballada de sardanes.

Al matí es va inaugurar el nou Servei Cultural i Juvenil a l'espai que ocupava el casal de Joves, amb motiu de la inauguració també es van fer tallers infantils i es va presentar l'exposició "Roba estesa" de Jonhatan Parralejo, que es podrà veure fins el 24 de febrer. En el transcurs de l'acte també es va presentar la bandera de Polinyà.

A la tarda, l'espectacle infantil "Desperta Bruixeta" i la nit d'humor, amb Impro Figthers al Centre Cívic, van aplegar un nombrós públic.
El dissabte 21 de gener, la 25ª edició de la CURSA POPULAR DE POLINYÀ va convocar unes 700 persones.

Altres actes organitzats van ser el dissabte, el Cafè-Teatre a la Germandat i a les 12 de la nit la Festa Jove, al Centre Cívic. Per acabar el diumenge a la tarda es va fer un espectacle a de la Gent Gran amb playbacks, exhibició de balls de saló i ball a càrrec del grup de gimnàstica de la gent gran.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat