Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Divendres, 25 de gener del 2013
Polinyà celebra la Festa Major d'hivern amb la implicació de les entitats
Podreu veure totes les imatges de la festa
Tot i la pluja que va fer acte de presència el dissabte, la Festa Major es va poder celebrar amb tota normalitat. Els actes es van iniciar amb la 26a edició de la Cursa Popular que va comptar amb uns 500 participants, que tot i el mal temps es va desenvolupar sense problemes.

Les entitats col·laboren en la organització de la festa
Com també passa a la Festa major d'estiu, les entitats són les grans protagonistes de la festa i s'impliquen en la organització dels actes. Aquest any, per exemple, com a novetat el club Súper 30 va organitzar una edició de la baixada de trastos, que s'acostuma a programar a la festa major d'estiu. L'acte que es va fer el diumenge al migdia va comptar amb una trentena de participants.

La Germandat també va organitzar una nova sessió del cafè-teatre, el dissabte a les 9 del vespre, que es va repetir el diumenge a la tarda degut a la gran afluència de públic.

El diumenge l'entitat El Grup va fer una jornada de portes obertes, una exposició d'art i un concurs de dibuix al seu local del carrer Balmes. El casal de la Gent Gran va organitzar la tradicional actuació musical el diumenge a dos quarts de 6 de la tarda i el club ciclista, la pedalada BTT, el diumenge al matí.


A més d'aquests actes, aquest any també s'ha fet una programació jove al servei de Cultura i Joventut i es va organitzar una festa jove el dissabte al partir de les 11 de vespre, el taller de gastronomia el dilluns a les 5 de la tarda i una sessió de cinema per a joves a les 7.

També es van programar actes infantils a El Roure com ara l'actuació amb el grup d'animació infantil La Belluga el dissabte a les 6 de la tarda i el muntatge de jocs gegants d'enginy, "Cal Titella" a càrrec del grup Galiol Teatre, el dilluns al matí, que va comptar amb una gran afluència de públic.

El diumenge al matí també es va fer el tradicional acte de la pujada del sant a l'església, l'ofici de festa major, que va comptar amb la presència Mons. Josep Àngel Saiz Meneses, en acabar es fer la ballada de sardanes.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat